top of page

OM STEEL STRONG

Vår bakgrund

Steel Strong är ett svenskt företag lokaliserat i Stenungsund, Västra Götaland.

Allting började med att jag, Philip, tillverkade utrustning till mig själv för att kunna tävla i Strongman. Eftersom möjligheten att kunna träna vissa grenar inte fanns i mitt närområde.

 

Efter att ha visat upp min utrustning på sociala medier, märktes att det var fler som hade samma bekymmer. Då ökade efterfrågan på vår Strongmanutrustning hos privatpersoner och styrkegym runt omkring i landet som skickade in beställningar till oss.

 

Vilket sedan ledde till att vi utvecklade företaget och tog fram ett flertal produkter.
Bland annat vår Belt Squat som blev en mycket populär produkt, både för dem som vill få bukt med ryggproblem eller som ett komplement till sin knäböj.
Efter det startade tillverkningen av våra gymmaskiner på riktigt, med 20 olika produkter och ännu mer på gång! Idag kan jag med glädje representera företaget Steel Strong.


 

Vårt löfte

Som varje mindre företag kommer framgång med relationer. Därför är vårt mål att skapa högkvalitativ utrustning som backas upp med tillit, kunskap och lockande design. Steel Strong sätter alltid våra kunder i fokus, där vi vill erbjuda bästa möjliga köpupplevelse.

 

Vi kommer fortsatt jobba på vårt mål genom att hela tiden hitta lösningar för att förbättra och utveckla våra produkter så ni kan nå era mål!

VideoCapture_20221213-162000.jpg

Philip Hansson
Grundare

Om: Om
bottom of page