top of page

Köpvillkor

Priser & Betalning 

 

Varje produkt anges med pris inklusive moms. 

Beställningar från oss hanteras av Klarna! 

 

Ångerrätt

 

Din ångerätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du vill ångra ditt köp. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot produkten eller en väsentlig del av den. 

Om avtalet gäller en specialtillverkad vara - eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information. 

 

Ångerätt gäller ej om:

 

Produkten har börjat tillverkas under ångerfristen med ditt samtycke. 

 

När du utnyttjat din ångerätt:

 

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

 

Garantier & Service 

Ifall något skulle vara fel med produkten dvs om den är specialtillverkad erbjuder vi att rätta till det problemet genom att du skickar tillbaka produkten eller att du nämner problemet för oss så vi kan skicka en ny del av det som inte stämde.

 

Privat Policy 

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser 

Alla våra produkter görs på beställning dvs vi börjar tillverka dem när beställningen är gjord. Så leveranstiden meddelar vi till dig så fort vi har börjat tillverkningsprocessen.

Men för mindre produkter som till exempel J-cups, Spotter arms, Fat grip curl bar osv ligger leveranstiden på drygt 1 vecka. För större maskiner räknar vi med 3-4 veckor.

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Returer 

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel.

Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du;
Om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss.

Om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet 

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

bottom of page